Εργαλειοθήκη

Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων

Σκοπός του προγράμματος είναι η ενίσχυση των επιχειρήσεων, προκειμένου να αναβαθμίσουν και να βελτιώσουν την ανταγωνιστική τους θέση στην εσωτερική…

More...
Αναπτυξιακός

Αναπτυξιακός Νόμος - Επιλέξιμος ο Κλάδος των Ταχυμεταφορών

Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ A 167 - 30.10.2019) ο v. 4635/2019 με τίτλο "Επενδύω…

More...
Αναπτυξιακός

Αναπτυξιακός Νόμος 4399/2016 «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων»

Ανακοινώθηκε η 1η προκήρυξη του καθεστώτος ενισχύσεων «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016  

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Η ΠΛΕΓΜΑ Α.Ε. είναι μια σύγχρονη εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων με πολύχρονη παρουσία στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η δυναμική της σύσταση, σε συνδυασμό με τα, υψηλής επιστημονικής κατάρτισης πεπειραμένα Στελέχη και Συνεργάτες της αποτελεί για την ΠΛΕΓΜΑ Α.Ε. το βασικό συγκριτικό της πλεονέκτημα. Δεν είναι τυχαίο ότι η υπευθυνότητα με την οποία διεκπεραιώνει τα έργα που αναλαμβάνει και ο επαγγελματισμός των ανθρώπων της λειτουργούν ως προστιθέμενη αξία προσδίδοντάς της κύρος και  καταξιώνοντάς την στον χώρο που δραστηριοποιείται.

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία ΠΛΕΓΜΑ Α.Ε., με έδρα την Αθήνα, ιδρύθηκε το 1990. Σήμερα διαθέτει παραρτήματα στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και το Αλιβέρι, αναλαμβάνοντας έργα Συμβούλου στο Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο Τομέα, καθώς επίσης στον Ιδιωτικό Τομέα και στον Τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Η δύναμη της εταιρείας βασίζεται στην ικανότητα, την επιστημονική κατάρτιση (σε όλες τις ειδικότητες αιχμής) και τον επαγγελματισμό των στελεχών της, γεγονός που συντελεί στην ανοδική πορεία της ΠΛΕΓΜΑ Α.Ε. από την πρώτη ημέρα της σύστασής της.

Συνεργασίες

Με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προς τους πελάτες της και την μεταφορά τεχνογνωσίας, η ΠΛΕΓΜΑ επενδύει σε μία σειρά από στρατηγικές συνεργασίες με επιστημονικούς ή τεχνολογικούς Φορείς και Ιδρύματα αλλά και με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε πολύ εξειδικευμένους τομείς.

Ποιοτικές Υπηρεσίες

Η ΠΛΕΓΜΑ βασίζει την υπεροχή της στην αγορά επάνω στην ικανοποίηση των Πελατών της  η οποία προέρχεται από τα άριστα αποτελέσματα της. Αυτά επιτυγχάνονται μέσα σε ένα οργανωμένο περιβάλλον το οποίο επιτρέπει την ανάγνωση των αναγκών των Πελατών και την ικανοποίηση όχι μόνο αυτών αλλά και των προσδοκιών τους που πολλές φορές δεν εκφράζονται άμεσα.