Ενίσχυση

Ενίσχυση Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης - Β κύκλος

Στόχος της Δράσης είναι η υποστήριξη πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ανέργων, μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων, για την έναρξη της άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας,…

ΝΕΟΣ

ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ Ν4399/2016

Στις 19 Οκτωβρίου προκηρύχτηκε ο νέος Αναπτυξιακός Νόμος ν4399/2016 με τις τέσσερις επιμέρους αναλυτικές θεματικές ενότητες του: Α. «ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»Β.…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
 • Ενίσχυση Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης - Β κύκλος

  Στόχος της Δράσης είναι η υποστήριξη πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ανέργων, μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων, για την έναρξη της άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας, συναφούς με την ειδικότητά τους.

  Περισσότερα...
 • Αναμένεται εντός του φθηνοπώρου ο Β κύκλος τριών προγραμμάτων ΕΣΠΑ

  Εντός του φθηνοπώρου αναμένεται να έχουν δημοσιευθεί οι Β κύκλοι των δράσεων Νεοφυής Επιχειρηματικότητα (Startups), Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές και Ενίσχυση Τουριστικών Επιχειρήσεων, για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για τις δράσεις, όπως δημοσιεύθηκαν από τον Α κύκλο στα προγράμματα που φαίνονται παρακάτω.

  Περισσότερα...
 • «ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ», «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΥΛΙΚΑ», «ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ»

  Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση, η έναρξης υποβολής προτάσεων για τις ειδικές δράσεις «ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ», «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΥΛΙΚΑ» και «ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ» θα πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου 2017.

  Οι δράσεις στοχεύουν στη δημιουργία της απαραίτητης γνωσιακής βάσης σε εστιασμένους τομείς, μέσω της ενίσχυσης της Έρευνας και της Τεχνολογίας. 

  Περισσότερα...
 • Πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ΄ οίκον»

  Το «Εξοικονομώ Κατ' Οίκον» παρέχει επιδοτήσεις έως 25.000 € και άτοκα δάνεια σε περίπου 40.000 νοικοκυριά για ενεργειακή ανακαίνιση της κατοικίας τους. Το πρόγραμμα παρέχει κίνητρα στους δικαιούχους να πραγματοποιήσουν τις πλέον σημαντικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του σπιτιού τους συμβάλλοντας παράλληλα στην επίτευξη των ενεργειακών και περιβαλλοντικών στόχων της χώρας. Ο ανώτατος επιλέξιμος προϋπολογισμός εργασιών είναι μέχρι 250 € ανά τετραγωνικό μέτρο με ανώτατο όριο τις 25.000 €.

  Περισσότερα...
 • ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ Ν4399/2016

  Στις 19 Οκτωβρίου προκηρύχτηκε ο νέος Αναπτυξιακός Νόμος ν4399/2016 με τις τέσσερις επιμέρους αναλυτικές θεματικές ενότητες του:

  Α. «ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»
  Β. «ΝΕΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΜΜΕ»
  Γ. «ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ»
  Δ. «ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ»

  Περισσότερα...